İki Kardeşin Öyküsü - Domestic Na Kanojo

İki kardeş birbirine ne kadar uzak olsalarda bir o kadar yakındırlar. Büyük olan her zaman sorumluluk alır, özgür olamaz ama küçük olan özgürdür. Peki ya birde aynı oğlanı seviyorlarsa durum ne olur ?


Bu sefer ki anime gerek konusu ve gerekse çizimleriyle çok farklı bir kategoride. Bağımsız da diyebilirim. Renkler çok canlı, çizimler de yumuşak. Görseller çizimini aktaracak , gösterecek bu yüzden konusunu aktarayım.

Araya bir not: anime +18. Cinsellik İçerir !

Anime bir oğlanın bakirliğini hiç tanışmadığı bir kızla kaybetmesiyle başlıyor. Tabi aynı durum kız içinde geçerli yani o da bakire. Bir arkadaş eğlencesinde tanışıyorlar. Hikayenin devamı da oğlanın aslında öğretmenine platonik aşk beslemesiyle sürüyor. Öğretmenine aşık bir oğlan ve de ilk kez farklı şeyler tadan kızın sevgiyi hissetmeye başlaması...

Hikaye de pek çok noktalar bulunuyor. Bundan sonrası spoiler 'a girebilir. Heyecanı kalsın isteyen görsellere geçebilir.

---

Nerede kalmıştım , hah evet, oğlanın öğretmene olan platonik aşkında. Aşık olduğu öğretmen de tesadüfe bakın ki bakirliğini kaybettiği kızın ablasıdır. Üstelik bunu da her ikisinin ailerinin evlilik kararıyla öğrenir.
Oğlanın babası kızların annesini seviyordur ve evlilik kararı almışlardır. çocuklarına durumu açıklarlar ve aynı eve çıkarlar. Böylelikle oğlan, Natsuo Fuji, Rui ve Hina Tachibana kardeşleriyle tanışır. Hina öğretmen olarak Fuji-kun'un okulunda görev alır. Rui de Fuji ile arkadaş olarak arkadaşlığı öğrenir.



 Natsuo Fuji
 ve Rui Tachiba'nın ilk sahneleri

Rui Tachibana



Hina Tachibana
 Arada böyle şaşkın şaşkın bakar Fuji-kun

Fuji-kun un arkadaşı, çok sağlamdır, Fuji-'ye desteği ile ünlüdür.

Okulda bunlar hep böyle. 3 lü grup ama Fuji hiç tınlamıyor. :D


Fuji nin arkadaşı var da Hina'nın yok mu?


Ve daha pek çok karakter. Süpriz olsun size ama son olarak şöyle bir karakter var benim favorim, * nerdeyse her bölümde var.

Dalgalı saçları ve aşkla ilgili konuşmalar beni benden aldı. Her manada :D



Ha birde gay oluşu da ayrı bi durum. :)

Ve bu adam bir yakuza ailesinden 0-0


 Bundan sonrası tamamen fan servis.*-*



Adam Hikayesini anlatıo, biz de onu seyrediyoruz.





Fan Servis için mangakaya buradan teşekkürlerimi iletiyor, yapımda yönetmelikte emeği geçen herkese de saygılar diliyorum. :))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Black Bird - Manga

Haikyuu! Azimli Bir Voleybolcunun Hikayesi

Ookami Shoujo to Kuro Ouji-Wolf Girl and Black Prince