Marry me Mary..

Biten yeni bir dizi daha. 
Beni kendine, kendi sesine hayran bırakan Jang Geun Suk başrolde. Ona eşlik eden isimler Kim Jae Wook,Moon Geun Young ve Kim hoy Jin. Dizinin bir diğer adı da Mary Stayed Out All Night. 16 bölümlük harika bir romantik komedi dizilerden bir tanesi. Günümüze de en yakın dizi. 
Jang Geun Suk

Kim Jae Wook

Kim Hyo Jin


Moon Geun Young


















Jang geun suk 'u ben daha you're beautiful da görmüştüm ama açıkcası orada pek beğenmemiştim ama burada gerçekten harika. :) Hong Gil Dong'da oynadığı ölü olarak bilinen prens rolüyle pek bir yalnız kalmıştı. Hatta özel bölümde dizi setinde ki bazı rolleri hiç görmediğini söylemişti. çünkü orada diğerleriyle pek bir bağlantısı yoktu diğer roller ile. Beethoven Virüs gibi çok hoş bir müzikal de oynayarak da müziğe olan hayranlığını görmüştük. 

Kim Jae wook ise daha önce antique bakery de gay rolünü oynamıştı. Gerçekten çok yakışmıştı kendisine. İyi de oynamıştı şeytani cazibeye sahip gay rolünü. :)Coffe Prince'ta ise karısını arayan, çok güzel krepler yapan, liseli kızların peşinde koştuğu bir roldeydi. 
Kim Hyo Jin u Five senses of eros' da izlememe rağmen, Moon Geun Young a onu ilk defa bu dizi de tanıdım.

Sanatçıların nerede oynadıklarını hatırlattıktan sonra gel gelelim kendi dizimize. 


Kang mu kyul; Rock'ı çok seven, çok hoş bir sese, tatlı bir yüze sahip olan Kang Mu kyul  yani tam anlamıyla Jang Geun Suk, arkadaşlarıyla bağımsız bir grup kurmuş, hongdae isimli cadde'deki mekanlarda canlı müzik yapmaktadırlar. Solist olarak çok teklif almasına rağmen, grubunu hiç bir zaman bırakıp ta single çıkarmaz. Menajer Bang'dan hiç hoşlanmaz çünkü zamanında onu kandırmış, köle olarak kullanmış. Her zaman üşüdüğünü söyler. Umursamaz şekilde yolda yürürken bir araba çarpar. ve başlangıç olur onun hayatında. 
Marry (mae ri) Wei; Babasının borçları yüzünden zor bir hayat yaşamıştır bu yüzden hep huzurlu bir hayata sahip olmayı diler. Her zaman için dürüstlükten yanadır. Diziyi izlerken ne zaman soğuktan korunmak için kulaklık taksa yanaklarını sıkasım gelir. Her zaman için sadakat önemlidir onun için.  Daha önce kimse ile çıkmadığı için aşkı bilmez. İnatçıdır da. Bir kazağı bitirmek için gerekirse uyumaz.  Arabayla yolda yürüyen Mu kyul'a çarpınca olanlar olur. Zaten ilk bakışta tutulur ona ama aşkı bilmediği için farketmez tabi. 

Byun Jung In; Babasıyla japonya'da yaşayan, efendi, gaye.t uzun boylu, aşık olduğu kişinin mutluluğunu düşünen bir çoçuktur. Dizi yapımclığına girişir. Finansman olarak da babası destek verir. Tabi babasının bir şartı vardır o da evlenmesidir. Babasınn yıllar sonra bulduğu bir arkadaşı vardır ve onun kızı ile evlenmesi gerekir. Ve o kızın çoçukluğunda ki o kızın olduğunu öğrenince, gerçekten evlenmek ister. Ama geç kalmıştır artık.Kim Jae Wook bu rolü ile bence her karakteri oynayabileceğini gösterir bence. 
Seo Joon; Yapımcılara kaprisleri ile kök söktüren başarılı ve güzel bir oyuncudur. Eski sevgilisini unutamamış olmasına rağmen hayatını devam ettiriri. Ve günün birinde Jung In in dizi için onu davet etmesi ile karşılaşır eski sevgilisi ile. 

Not:Bunlar aklımda kalanlar. hatırlayıp eklemek istediklerimi ekleyeceğim.


Mary Stayed Out All Night OST ise şöyle;

01 Super Star - 한승연
02 Tell Me Your Love - TRAX
03 부탁해, My Bus! - 장근석
04 My Precious - 장근석
05 Europa - Janinto
06 무결테마 - 서현일, 여휘수, 최철호
07 Congratulation - 서현일
08 술래잡기 - 서현일, 최철호
09 Running up - 나윤식, 서현일
10 Emotions - 서현일, 여휘수
11 달려라 Donkey! - 서현일, 여휘수 ...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Black Bird - Manga

Haikyuu! Azimli Bir Voleybolcunun Hikayesi

Ookami Shoujo to Kuro Ouji-Wolf Girl and Black Prince