Shut Up Flower Boy Band

Animelere takılmış olan ben bu aralar mola vereyim dedim animelere. Kore dizilerine geri dönüş yaptım. Hiç pişman da değilim. :) 
Dönüş dizim ise bir arkadaşın tavsiyesi ile 'shut up flower boy band' oldu. Dizi lise yıllarında olan bir kaç gencin müzik hayatlarını anlatıyor. Grup olarak çok haylazlar ve kavgalarda başarılılar. Her şey eski olan okullarının yıkılıp öğrencilerin başka okullara dağıtılması ile başlıyor.
İlk bölümde grup 6 kişiden oluşuyor, liderleri Byeong Hee (Lee Min Ki), ikinci lider Kwon Jin Hyuk (Sung Joon)  baterist olarak Jang Do il (Lee Hyun Jae) klavyede Seo Kyung Joon (Kim min seok) , ikinci gitarist lee hyun soo (Kim Myung Soo) ve bass gitarist  olarak da Kim ha jin (Yoo Min Kyu).
Her birinin ayrı ayrı özellikleri vardır. Resimlerde not olarak yazacağım.
Grubun yeni okuyacağı okulda güzeller güzeli Im Soo Ah vardır.  Ve grubun lideri onu görür görmez 'bu benim İlham Perim' der ve bir şarkı yazmaya başlar. Bilirsiniz her okulda kavgacılar, arkası sağlam öğrenciler vardır. Derken Byung Hee bunlarla tartışır. Tartışır çünkü geldikleri okuldan ve serseriliklerinden dolayı başta sevilmezler ve okulun kavgacıları bunlara sataşır. Byung Hee'nin ilham perim dediği Soo Ah, bu kavgacı çeteyi koruyan Yoo Seung Hoon (jung eui chul)'un sevdiği kızdır. Kısaca olaylar karışır ne olacak şimdiye döner. İşte size resimler;
Byung Hee Lee 
Deli dersiniz dışarıdan bakınca ona. Ama değildir. yalnızca umursamaz olmayı seçmiştir ve gülümsemesinde devamlı bir hüzün vardır. 2-3 bölümde oynadı.
Kim İnanır bu fotoğraftakinin Byung Hee olduğuna :)
Byung Hee (lee min ki)


Byung Hee ilham perisini bulduğu zaman :)

Im Soo Ah ın yakın arkadaşı Doe mi 
İsmi Doremi gibi bir şey olan bu kız tam bir delidir. Soo Ah ın yakın arkadaşıdır ve onu gerçekten yakın arkadaşı olarak görür.

İkinci Lider Kwon Jin Hyuk. 
Çok iyi gitar çalar ve sesi gerçekten güzeldir. Byung Hee ölünce grubun lider görevini üstlenir. Not; dizide ki şarkıyı kendisi söylemiştir. İşte Şarkı;  SungJoon-JayWalking

Im Soo Ah
Narin ve güzel olan Im Soo Ah, Seung Hoon ile çoçukluktan bu yana arkadaştırlar. Ama Seung Hoon ondan hoşlanmaktadır.




Im Soo Ah ve Kwon Jin hyuk 
Bu sahnede; Jin hyuk, yazarı Seung Hoon olan bir şarkıyı söylemiştir ve seung hoon bunu soo ah'a vermiştir. Soo Ah'da şarkıyı seslendirenden (Jin Hyuk olduğundan) habersiz dinler ve söyleyenin kim olduğunu Jin hyuk'a sorar.


Hyun Soo
Gitarist olan hyun soo, jin hyuk ile çok eski arkadaştır. Aklı başında bir çoçuktur, annesi ve babası bir klüpte çalışır. Çok tatlı bir kız kardeşi vardır. Kendini kanıtlama çabasındadır.



Hyun Soo

Beraber eğlenirlerken

Seung Hoon'un Ablası ve bir müzik şirketinde patroniçe.




Seung Hoon

Im Soo Ah


Rock Kim
Eski şarkıcılardan olan Rock Kim, bizim grubun öğretmenleri ve aynı zamanda menajerleri olan Shil Ba ile arkadaştır.


Baterist Do İl
Mantıklı düşünen Do il, grubun bateristidir. Hep sakindir. Ve gizliden gizliye aşıktır.

Grubun diğer gitaristi Kim Ha jin
 Grubun playboy udur Ha jin :) Oyuncu olmak ister aslında.
Kim Yae Rim

siyah saçlı ha jin

Okul Müdürü
Okulun müdürü çok dönek bir adamdır.  Bizimkileri çok serseri bulur, onları okuldan atmak için elinden geleni yapar. Seung Hoon'u hep kayırır.


Do il

Jang Gil Lisesi
Bizim grubun gitmiş olduğu, Türkiye'de bir tek özel lise olabilecek muhteşem görünümlü lise.


Ji Hyuk'un annesi



Shil Ba
Çok tuhaf bir adamdır Shil ba. Bizim çoçukların öğretmenidir. başta bizimkileri okuldan atılması için uğraşır ama sonradan bizimkilerin yanında olur ve fakirleri küçümseyen müdüre karşı çıkar.

Seung Hoon

Ji Hyuk ve Soo Ah


Şaşkım Hyun Soo
 Bu sahnede Kim Yae Rim, hyun Soo a çıkma teklifi eder ama şakacıktan.
Im Soo Ah ve yakın arkadaşı Doe Mi



Shil Ba ve Lise :D 
 Çok hoşuma gitti bu resim ve tam anlattı Shil Ba'yı :))
Eye Candy grubu kaçarken. 
Söylemeyi unuttum bizimkilerin grubunun adı 'eye candy'




Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Black Bird - Manga

Haikyuu! Azimli Bir Voleybolcunun Hikayesi

Ookami Shoujo to Kuro Ouji-Wolf Girl and Black Prince