URABOKU

Finaller yaklaştıkça izlemek istediğim şeyler nedense birdenbire artıveriyor.
Neyse. Bu aralar bitirdiğim animeler arasında Uraboku yer alıyor. Manga adıyla; 'uragiri wa boku no namae wo shitte iru'. Yazılışı çok uzun farkındayım.
Biraz bahsedeyim.
Yetimhanede büyümüş olan GiouYuki, hayatının pek çok noktasında neden ailesi tarafından istenmediği sorgular. Ama bilmiyor ki gizemli ve önemli bir gücü olduğunu ve de yeniden doğmuş olduğunu. Artık güçlerinin 'uyanma' vakti gelmiştir.Ve de onu hiç bir zaman bırakmayacak olan birisi vardır. 'Luka.'
Bundan sonrası spoiler a girer söyleyeyim.
Yuki önceki yaşamında bir kızdır, kendisin 'Tanrı'nın ışığı' olma özelliğini taşıyor. İyileştirme gücüne sahiptir. Aşık olduğu adamın adı da 'Luka'dır. Luka aslında yüksek seviye bir şeytandır. Kendisini, hayatını kısaca her şeyini Yuki'ye adar. Yemin eder son ölümünde. Onu hiç bir zaman aldatmayacaktır.
Yuki ile aynı soydan gelen birkaç kişi daha vardır. Onlarda ayrı ayrı özelliklere sahiptir. Ek olarak da çift halinde çalışırlar. Yani ikili olarak çalışırlar. Böylelikle güçlü olurlar. Amaçlarıda 'Tanrı'nın Işığı' olan Yuki'yi korumaktır. Bir çok şeytan Yuki'yi öldürme isteğindedir.
Bir de Yuki'nin çocukluktan arkadaşı olan aynı yetimhanede büyümüş olduğu ve de abisi gibi gördüğü Katana   adında biri daha vardır. Katana'da yeniden doğmuş birisidir. Ve de Yuki'yi kullanarak dünyayı yeni baştan yaratma isteğindedir.
Son bir şeyden daha bahsedeyim (önemli bir şey); Luka ile Yuki aslında birbirlerine aşıktırlar. 
Luka(Zess)

Yuki

 Her zaman kullandığı cümle; i will not betray you( Sana ihanet etmeyeceğim!)
 O söylerken benim için eridi valla :D
 Başlarda Yuki önceki yaşamı olduğunu bilmiyordu. Bazı şeyler nostalji gibi geliyordu.

Tsukumo,Takashiro,Toko

Toko-Tsukomo,Takashiro

Yuki
 Ah Yuki'nin yardımseverliği. Herkese yardıma koşar.

Hatsumo

Hatsumo ve partneri Shusei

Shusei

 Kıyamam göz yaşlarına. :(

Takashiro

Luka

 Hatsumo biraz saf bir insan :D her ne kadar kaba konuşsa da iyi çocuktur. Öyle ki Yuki evden gider, peşinden gitmek isteyen Hatsuma yı durdurmak için ona Yuki için ders notu tutmasını söylerler. O da inanır.:)

Gözleri parlamak :)
 Gözlerdeki ışıltı :)
=))

Kuroto-Yuki- Senshirou

Yuki'nin Annesi

Luka







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Black Bird - Manga

Haikyuu! Azimli Bir Voleybolcunun Hikayesi

Ookami Shoujo to Kuro Ouji-Wolf Girl and Black Prince